Actes programats a l'ajuntament de Novetlè per al dia 25 de novembre
Xarrada sobre gestió de residus i actes institucionals contra la violència masclista
23/11/2016

Benvolguts veïns i veïnes de Novetlè:

Des de l’Ajuntament, la corporació municipal (PSOE, COMPROMÍS I EU), hem preparat dos actes per al proper dia 25 de novembre, als que esperem acudiu ja que són molt interessants.

La cita serà a les 18,30h, al Saló de Plens de l’Ajuntament.

En primer lloc, hi haurà una XARRADA  SOBRE LA GESTIÓ DELS RESIDUS I RECICLATGE DELS MATEIXOS.

En aquesta xarrada, podrem resoldre tres qüestions que segurament tots vosaltres haveu plantejat alguna vegada, com són:

1.     Què saps de com es gestionen els residus al nostre poble?

2.     Què paguem en cada rebut i què es fa amb el nostre fem a canvi d’eixos diners?

3.     Hi ha alguna forma de pagar menys?

Els residus són un problema a hores d’ara. Mal gestionats poden ser una font de contaminació i malalties molt greus. Per sort, ara tenim instruments i formes de gestionar el fem que eviten aquests perills... Però tenen un cost. A tots ens dol la butxaca quan hem de pagar per la gestió dels nostres residus i és normal que ens preguntem si existeix la forma de pagar menys sense posar en risc a ningú.

Estem fent el què toca en Novetlè per a gestionar correctament els residus? Què sabem realment del reciclatge? Què podem fer per ajudar a millorar el medi ambient? A casa podem fer moltes coses que milloraran la qualitat de vida i la seguretat de tots i també podem demanar a l’ajuntament que faça altres que encara les milloraran més.

Estem actuant de la forma més intel·ligent per a pagar menys en els rebuts? Sabem com funcionen els sistemes de cobrament de la gestió dels residus? El reciclatge ens costa diners? Què hem de fer per a que el sistema funcione millor i pagar menys? Els residus són un problema, però també són un recurs per al reciclatge i altres coses. Una gestió adequada pot fer que el cost dels residus baixe... Però un canvi d’actitud a casa en la forma que els tractem i generem és la millor forma de que acabem pagant menys sense posar en perill a ningú.

A continuació, i donat que el 25 de novembre és la data assenyalada per Nacions Unides com a Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les dones, farem un acte institucional en el que ratificarem el nostre ferm compromís de rebuig davant la violència de gènere i reiterarem la nostra obligació de treballar fins que, entre tots, aconseguim la seua erradicació. En aquest acte es llegirà un manifest contra la violència de gènere.                                                                                          

 

Esperem la vostra assistència,                                                             L’Alcalde i la Corporació

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30