Benvinguda de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes,

 

La principal funció d’aquest web ha de ser informar-vos de tota l’activitat municipal, des de la purament  administrativa, passant per l’activitat política, l’Agencia d’Ocupació i Desenvolupament Local, a més de les notícies més importants per als ciutadans.

 

També i cada vegada més important serà la de facilitar al màxim la tramitació electrònica via web, la qual cosa potenciarem durant aquest mandat.

 

Per altra banda, aquest web ha de ser un altre medi d’interrelació entre el ciutadà i l’administració pública local. I també un portal de transparència on el ciutadà tinga tota la informació municipal. 

 

Vull destacar i agrair la implicació, l'esforç i la coordinació de totes les àrees municipals en aquest projecte que millorarà la nostra pàgina web cap a l'exterior per a una comunicació interna més eficaç entre tots els treballadors municipals.

 

I a tots aquells que ens visiteu, ací tingueu tota la informació turística d’interés sobre el poble, continuant amb el nostre patrimoni, festes, tradicions. Així que, esperem rebre les vostres propostes i suggeriments  per tal de millorar la nostra gestió i si cal aquest web.

 

Gràcies per visitar la nostra web que fa més modern a aquest Ajuntament, permetrà una navegació més àgil i amb un accés més intuïtiu als continguts, millorarà la nostra transparència i reforçarà el nostre diàleg i proximitat amb els ciutadans.

 

Benvinguts i benvingudes a Novetlè! 

 

 

Rafael Vila Noguera

Alcalde de Novetlè

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31